Малина, една от най-обичаните звезди на "Планета" ТВ, засне нова фотосесия, с която да зарадва верните си почитатели, съобщава planeta.tv.

Танцувалната певица отново ще провокира аудиторията с фотосите, които определя като изключително артистични. Интересна новина, свързана с Малина е реализацията на нов музикален проект, в който участва и друг изпълнител на "Пайнер".

Малина ще нажежи страстите до максимум с дует, в който й партнира също толкова танцувалната й колежка Галена. Двете звезди на "Планета" ТВ дотолкова се вдъхновили от купонджийското парче, че дори вече са заснели и видеоклип.

Междувременно Малина снима клип и на самостоятелна песен, за който се довери на продуцентите на българския филм "Дзифт". Звездата на "Планета" ТВ за пореден път засне много скъпа продукция, която залага на изненадата.

Предстоящите Коледни празници Малина ще прекара у дома, а на Нова година ще гостува на приятели в Боровец. Певицата вече се подготвя и за задгранично турне в страната на неограничените възможности през март.