Коледен дух обзе и най-силният мъж в България. Митьо Крика реши да се прави на белобрадия старец и да зарадва 10 късметлии по празниците с големи награди. Преди броени дни културистът-шоумен даде старт на новогодишната томбола с добавките на "Крика".

А слоганът гласи: “Нека Новата Година ни донесе щастие, а на някои и пари!”. Условието за участие в томболата е просто – изпращате 3 етикета от продуктите на "Крика" в пощенски плик. Разбира се можете да пускате неограничен брой пликове, така и шансовете ви се увеличават. Крайният срок за участие е 20 февруари, като на 25-ти в присъствието на нотариус, адвокат и медии ще бъдат избрани късметлиите.

А подаръците наистина си заслужават – първо място е 2000 лв и продукти за 500 лв, второ е 1000 лв, трето 500 и т.н, като всички 10 победители получават и завидно количество от добавките на “Крика”. С общо 5 000 лева и продукти за още толкова ще си тръгнат късметлиите. Самото парти и томболата ще бъдат излъчени в новото предаване на Митьо – “Силата в теб”, което от януари стартира по Мсат.