"Господарката на ефира" - Мария Игнатова, която вече от седмица не е част от предаването на продуцента Джуди Халваджиян, ще продължи да се занимава с телевизия. Красивата блондинка разкрива бъдещите си планове в интервю пред vsekiden.

Игнатова обяснява, че водещите на предаването са станали твърде много и е разбираемо да я свалят за известно време от ефир.

Самият формат на шоуто изисква лицата да се сменят през три месеца. Тя се надява през септември отново да заеме мястото си в предаването.

Това не пречи на блондинката да продължи телевизионната си кариера. Тя издава, че скоро ще участва в нов проект, но не е още ясно точно какъв и в коя телевизия.

Игнатова е позната и от музикалната сцена. Преди време тя направи дует със Стратия. Признава, че музиката за нея е просто хоби и не планира бъдещи изяви в тази сфера.

"Трудно се връщат средствата от една такава инвестиция, затова се отказах, още повече, че ако съм искала да правя кариера е трябвало да започна много по-рано. Разбира се, ако някога имам финансовата възможност бих правила по една песен на седмица, но това е в рамките на мечтите.", споделя Мария Игнатова