Емблематичната блондинка няма да радва очите от началото на септември, или поне не от екрана на "Нова Телевизия", съобщи агенция ПРофайл. Самата тя потвърди отсъствието си от популярното шоу и се съгласи да разкаже истинските причини за напускането си.

"В периода от септемви до Нова година имам няколко важни ангажимента свързани с пътувания в чужбина заради новата ми работа. От скоро работя като мениджър по рекламата във фирмата за хотелиерско и ресторантьорско оборудване "Стъклен Свят" и това изисква своите отговорности. Предстои ми да замина за Амстердам за известно време, където ще посещавам специализирани курсове свързани с новото ми амплоа. След това ще пътувам до още няколко държави, включително и до един от любимите ми градове Барселона.

"Сделка или не" ужасно ще ми липсва, дължа много на екипа и съм им благодарна на продуцентите за коректността, дори и за това, че на мое място взеха точно Иво. Много му симпатизирам и мисля,че ще се справя чудесно.

С екипа имаме и нови общи проекти,така че тепърва ни предстои да се виждаме. А какви са предстоящите ни общи занимания ще разберете в началото на другата година", заяви Жасмина, която отрече слуха, че приключва с моделските ангажименти.

"Не намирам за нормално, спрямо обстановката в България, едно момиче след 23-та си годишнина да се занимава сериозно само с моделство, но за сега не мисля да се отказвам от това поради простата причина, че за мен е само хоби, което ми носи приятни емоции. Както например последната реклама, която снимах тези дни с участието на известни БГ модели и актьора Долф Лундгрен."

Блондинката сподели още, че въпреки че с актьора са се снимали в различни сцени и не са се виждали на живо, било приятно да знаеш, че снимаш с холивудска звезда. Във въпросната рекламата, която ще се излъчва в чужбина са взели участие още Ралица Тошкова ,нашумялата миска Кристина Димитрова, Гери Дончева, Румен Георгиев и др.