В средата на януари започват снимките на световния формат „Страх". Той ще бъде излъчен по „Нова телевизия" в началото на пролетта на 2009 г. Желаещите да станат част от шоуто могат да се явят на кастинг, който започна от вчера.

Участниците в предаването ще имат възможност да проверят предела на физическите и психическите си сили. Те ще се борят и за голяма парична награда.

Във всеки епизод три жени и трима мъже ще преминават през различни екстремни изпитания. Според правилата всеки участник би могъл да напусне играта във всеки един момент. Този, който спечели третия кръг е победител в шоуто.

Първият и последният кръг ще подлагат на изпитание физическата издръжливост на играчите, а във втория на прицел ще е психическата им устойчивост.

Именно във втория кръг са прословутите задачи, където смелчаците се срещат отблизо с всяващи страх и погнуса животни - хлебарки, огромни паяци, плъхове и змии.

Всички, които вярват в себе си, могат да изпращат кандидатурите си за участие на адрес strah@ntv.bg или на телефон 02/94 333 47.