На полувремето на мача 12 от зрителите си тръгнаха с атрактивни награди от томболата, организирана като жест към ботевградската публика за безрезервната й подкрепа по време на цялата година. Талонът за томболата бе поставен в специален плик, който получи всеки, закупил си билет за мача на стойност 2 лева. Малко преди началото на мача билетите свършиха, а служители от дружеството самоволно продадоха няколко билета по 3 лева, което въобще не бе съгласувано с организаторите.

В плика имаше още рекламни материали на групата бизнесмени, които от есента се заеха с издръжката на мъжкия отбор, както и специален календар на мъжкия отбор с подходящ слоган "Побеждаваме заедно".

На гърба на календара бе изписан номерът на дарителската сметка, по която всеки може да помогне със средства за развитието на баскетбола в Ботевград. От обявяването й преди седмица по нея са постъпили 1030 лева. Първата сума внесе г-жа Енефка Колева - майката на една от легендите на ботевградския баскетбол Йордан Колев, който сега е помощник-треньор на шампиона "Лукойл Академик".

Голямата награда - лаптоп Hewlett Packard с двуядрен процесор, осигурен от магазин "Атлантис център", спечели Тихомир Цветанов Николов, майстор строител от бригадата на Вальо Дончев. Голямата фенка на баскетбола Анета Нейкова изтегли баскетболна топка с автографите на играчите от отбора.