Томбола с атрактивни награди ще бъде организирана на последния за годината мач на баскетболния отбор на "Балкан" - срещу НСА в неделя от 18.00 часа.

"Това е най-малкият жест, който можем да направим за най-верните привърженици на "Балкан", казаха представители на групата бизнесмени, които от есента поеха издръжката на тима след абдикирането на действащото ръководство на клуба.

Томболата ще бъде теглена на полувремето на срещата. При закупуването на билет на стойност 2 лева всеки зрител ще получи плик, в който освен талона за томболата ще има рекламни материали на фирмите, които издържат мъжкия отбор и на тези, които са осигурили наградите за томболата.

Най-впечатляващата награда е на магазин и сервиз за компютри  Атлантис Център -  марков преносим компютър Хюлет Пакард с двуядрен процесор Интел, чиято цена се измерва с 4 цифри, и то не от най-малките. Фирма Атлантис Нет предлага и друга голяма награда - пакетната услуга интернет с неограничен достъп плюс телефония - безплатен абонамент за 1 година. Атрактивна е и наградата, която дава Кабелна телевизия Ботевград - безплатен едногодишен абонамент  за цифров плюс аналогов пакет от телевизионни порграми. Магазин Техномания е осигурил прахосмукачка Ел Джи, а магазин Office 1 - джиесем апарат. Ще има награда и от мебелна къща Арис Фърничър и стилен прафюм от магазина за парфюмерия на  Иван Вушев. Владо Иванов - един от най-верните поддръжници на отбора, осигурява две награди от своя магазин - ударна бормащина и професионален комплект гедоре. Бизнесменът и шампион с Балкан Николай Пеев осигурява вечеря за двама в ресторант Фреш. А застрахователната компания Лев Инс предлага застраховка домашно имущество.