Ликувайте! Най-после доживяхме - Иванина от Биг Брадър 4 е на корицата на новия брой на списание FHM. Всъщност имаме известни опасения, че противно на маркетинговите очаквания броят няма да отбележи много продажби - та Ив вече ни показа всичко, нищо не остана скрито (така да се каже) за трите месеца която тя прекара в Къщата.

Снимките са придружени от откровено интервю, в което Иванина разкрива интимни подробности за личния си живот и сексуалните си предпочитания.

"Понякога играя двойни игрички - в леглото съм много дива и луда, а навън, когато сме в приятелска компания, съм тиха, кротка и много слушам - споделя хубавицата от Хасково - Признавам си, че много обичам да глезят по всякакъв начин.

Обичам да се правя на бебе, което не разбира нищо, и мъжът до мен да ме пита постоянно от какво имам нужда, какво не ми харесва, защо съм нацупена..."

Запитана кои известни български мъже харесва, Иванина отговаря: "Харесвам Бойко Борисов, защото гледа много лошо - има садистично излъчване, но съм сигурна, че е много мил мъж. Харесвам и Сергей Станишев - мисля, че е много деликатен човек и много страстен в леглото.

Бербатов има страхотно мъжко излъчване. Но аз трудно се впечатлявам само от визията на един мъж. Отношението е много по-важно. Мразя мъжете да ме подценяват и да се държат с мен като с глупаво парче само защото съм руса".

Освен Иванина в новия брой на FHM можете да видите още Деница Димова, половинка на футболиста от Сливен и племенник на Лечков Иван Стоянов, взривна фотосесия на новото откритие на FHM - 21-годишната Йоана, секси снимки на Абигейл Кланси, гадже на футболиста от Портсмут Питър Крауч, както и модна фотосесия с Ники Михайлов.