Навръх Коледа, Димана получи най-хубавия подарък. На 26-ти декември певицата роди първородната си дъщеричка, съобщава planeta.tv.

Терминът на певицата беше определен за 1-ви януари, но бебето реши да изненада своите родители и се появи по-рано от очакваното. Малката принцеса проплака в 8:00 часа сутринта във ВМИ - Пловдив и е с мерки на манекенка - 49 см. и 3,260 кг. Димана разкри, че новороденото й момиченце ще носи името на баба си по бащина линия - Габриела.

По думите на изпълнителката, малката е взела по нещо и от двамата си родители - очите на баща си, устата и нослето на майка си. Певицата е изключително щастлива и се надява на Нова година, заедно с гордия татко и малката Габриела, да си бъдат у дома. Бащата на бебето, бизнесменът Стефан Киров, е на седмото небе от радост и е приготвил страхотно посрещане за двете дами. След изписването от болницата, нов просторен дом в Пловдив ще отвори врати за Димана и Габриела.

Засега Димана е решила да се отдаде изцяло на грижите около дъщеричката си, но обещава, че няма да забрави и верните си почитатели.