Дни след завръщането им от лагера в Анталия, където изиграха три контроли, чавдарци имаха нова контрола. Този път с Балкан-Ботевград, която беше изиграна на игрището в Правец.
Срещата завърши с победа от 2:1 гола. Още в самото начало, в 5-та минута на играта Георги Пашов откри резултата, като през цялото първо полувреме етрополци доминираха на терена. През второто полувреме и двамата треньори пуснаха на терена и останалите футболисти, което се отрази на динамиката на мача.
В 54-та минута играчите на Балкан изравниха на 1:1. След непозволено спиране на  Веселин Георгиев-Пилето пред вратата на Балкан в 75-та минута съдията отсъди дузпа, която капитанът на нашия тим Христо Марков превърна в победния гол за Чавдар Етрополе.
Срещата беше наблюдавана от Христо Стоичков. 
Следващата контрола на Чавдар е отново в Правец на 7 февруари в събота от 11:00 ч. срещу Видима-Севлиево. В неделя заминават на лагер на Дойренското езеро в Македония. Там също ще имат три контролни срещи. Най-вероятно ще бъдат срещу 2 отбора от Сърбия и един от Македония.