По неофициална информация зам.-кметът Клара Нановска и главният счетоводител Ненка Йорданова напускат общинската администрация. Молба за напускане е подал и старши счетоводител Елеонора Данчева. Кметът е парафирал и трите молби – научи наш репортер. От напусналите единствено Клара Нановска е работила най-дълго с Георги Георгиев. Служебните взаимоотношения на двамата датирали от 15 години - информираха запознати. Клара Нановска е в екипа на Георгиев още от времето, когато той бе шеф на Керемачния завод, а след това го последва във ВиК и общината. 

На този етап няма яснота защо Клара Нановска, Ненка Йорданова и Елеонора Данчева напускат общинската администрация. Според наши източници Нановска не е пожелала да остане на работа след пенсионирането си.

Да припомним, че на една от сесиите на ОбС кметът информира съветниците, че заместничката му трябва да напусне поста заради конфликт на интереси. Тогава той обясни, че Нановска е ресорен шеф на мъжа си, който е главен счетоводител на отдел "Образование" в общината. Градоначалникът каза още, че Клара Нановска ще оглави новия отдел "Човешки ресурси" в администрацията. Явно намерението за преназначаването няма да се осъществи така, както бе планувано.