Труп на 20-годишно момче бе открит от пастир в местността „Бадемите”, над Кресна. Установено е, че тялото е на Павлин Кирилов Адамов от Кресна. При направен оглед е констатирано, че по тялото има прорезна рана.

Трупът на младия мъж е транспортиран в благоевградската болница за съдебномедицинска експертиза. „Все още не е ясно дали става дума за убийство или самоубийство. Работим по всички възможни версии”, заяви директорът на Областната дирекция на полицията в Благоевград комисар Константин Титянов и добави:

Може би утре ще дадем подробна информация, защото в момента тече огледът и е необходимо медицинска експертиза, за да сме категорични за причините за смъртта и за мотивите.

По какви версии работите?

По всички. От убийство до самоубийство.

Кметът на Кресна Илиан Кръстев заяви пред Дарик, че до този момент няма повече информация по случая. „Нека криминалистите първо си свършат работата”, добави още той.

Това е вторият случай на открит труп на младеж за месеца в Благоевградска област. На 9 февруари бе намерено тялото на изчезналия 40 дни по-рано Иван Тумбалов.