Днес гласувах за истината, за бъдещето на нацията, за достойните старини на нашите близки. Гласувах против лъжата и насаждането на едни лоши симптоми като модели. Това заяви кандидатът за кмет на София на партия Атака Слави Бинев, който упражни правото си на глас в секция 34 в училище "Васил Априлов.

Бинев бе придружен от йеромонах Дионисий от Светия синод, съпругата му Мария и двете му деца Елена и Калоян.

Младите хора трябва да знаят, че да избираш значи свобода, те трябва да знаят, че това са модерните революции и трябва да участват в тях.

Младите са революцията на България и трябва да вземат най-дейно участие в изборите, защото аз не им препоръчвам техните родители да им избират нито приятелките нито съдбините, заяви Слави Бинев.

Той сподели, че в момента, в който е пускал бюлетината, си е пожелал в предизборните дни да са го разбрали какво е казал и хората да вярват на очите си, а не на внушенията, които са им отправяни дълги години.

Днес той е дошъл с духовния си учител и много повече от приятел йеромонах Дионисий, защото смята, че всеки който трябва да промени материалното състояние на нашия град, трябва да промени най-напред вътре себе си.

На въпрос бил ли е притеснен докато е гласувал, Бинев заяви, че това е една от битките, които е водил през живота си. Някои съм печелил, други съм губил. Тази битка е важна, за да спечелят софиянци, каза Бинев.

По отношение на пристигналите автобуси от Турция вчера на ГКПП Капитан Андреево, Бинев заяви, че хората, които не живеят в България, най-малко би трябвало да гласуват на местни избори.

Това е несериозно и закона е изключително объркан в този отношение. На изборния туризъм трябва да се сложи точка по един законен начин, смята кандидатът за кмет.