Новото предложение на мобилния оператор предвижда, след 2-та минута на всеки разговор в мрежата на vivatel, цената на минута да е 0,01лв./мин., с ДДС. Цената на минута разговор към фиксирани и другите мобилни оператори е 0,44 лв. с ДДС.

Запазва се минималното първоначално таксуване от 30 сек., като vivatel е единственият мобилен оператор, при който минималното първоначално таксуване за клиентите на предплатената услуга не е 60 сек. Предплатеният пакет "Раз-Два" се предлага на цена от 10 лв. с ДДС и включва 10 лева време за разговори.

"Изборът на корпоративния ни слоган съвсем не е случаен и с всички пазарни активности, които предприема, vivatel подчертава посланието си към потребителите: "Всички говорят".

"С новия предплатен пакет продължаваме да поддържаме ангажимента си да развиваме конкуренцията на пазара в полза на потребителя", заяви маркетинг директорът на vivatel Любов Кирилова.

Специално за телевизионния клип е създадена и песен "Раз-Два". Изпълнението на парчето е на Галя Курдова (от дует Каризма). На фона на актуалната песен се развива и действието на клипа - една красива и мила любовна история, заснета от Стоян Радев.

Предплатеният пакет "Раз - Два" е достъпен в търговската мрежа от началото на тази седмица и ще се предлага до 7 януари 2008 г.

Най-новото предложение на vivatel може да бъде закупено както в центровете на БТК, така и във всички останали магазини на търговските вериги Jeff, Global Net Solutions, FONBOX и 2be в цялата страна.