Певицата Риана се омъжи тайно за рапъра Крис Браун, който на 8-и февруари тaзи година я преби жестоко. Според списание "Стар" двамата се оженили без много шум.

Двамата се сдобрили в имението на рапъра Пъф Деди във Флорида. Крис Браун поискал прошка, използвайки за повод рождения ден на красивата певица от Барбадос. Подарил й скъп подарък, а после започнал да се жалва колко съжалява за инцидента помежду им.

"Той се разкая искрено.", казват близки до новото семейство. Двамата помолили свещеник да дойде в имението и да ги венчае. Сега се наслаждават на медения си месец. Списание "People" успя да им направи уникални папарашки снимки, докато новото семейство се забавлява в морето. После двамата влюбени най-вероятно ще се отправят към Лос Анджелис.
Крис Браун беше обвинен в две престъпления, свързани с инцидента между него и Риана. Първото обвинение срещу певеца е за нанасяне на тежка телесна повреда, а второто за отправяне на смъртни заплахи. На 5 март Браун се яви пред съда в Лос Анджелис, заседанието протече едва 4 минути, през които съдията обяви, че отлага разглеждането на делото за 6-ти април.