Новата носителка на титлата Мис България - Антония Петрова получи първата в България дизайнерска дигитална дамска чанта, създадена от HP и китайската дизайнерка Вивиен Там.

HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition всъщност е яркочервен мини лаптоп с изображение на божури върху него и заради лекотата и компактния си размер, може да се носи като дамска чанта. Той е първият компютър от HP, създаден от моден дизайнер и предлага естетическо  изживяване освен с визата си и детайли като дизайнерки  уолпейпъри, аксесоари, в т.ч. подходящ калъф и десени.

Моделът се предлага в няколко различни модификации, в зависимост от нуждите на потребителки си. С тегло от едва 1.1 кг и дисплей от 10.1 инча, той е не само красив, но и "интелигентен" със своите уеб-камера, WLAN, Bluetooth-връзка, процесор Intel Atom N270 (1.6GHz) и 80GB твърд диск.

HP Mini 1000 беше представен за пръв път на ревю по време на Нюйоркската седмица на модата. Дизайнерката Вивиен Там е била одобрена от HP, специално за да направи дизайна на компютъра.