Президентът на фирма „Киров – Бош” 70-годишният Кирo Киров е в неизвестност от снощи, това са съобщили близките му пред МВР. По обед е бил подаден и официално сигналът за изчезването му. През целия ден антимафиоти са оглеждали къщата на 70-годишния бизнесмен в „Банкя”, откъдето се предполага, че е възможно да е бил отвлечен. От полицията съобщават, че вратата на гаража на къщата е била отворена, а джипът му е бил пред вратата с отворени врати и счупени фарове.

Полицейски източници завиха пред Дарик, че има ясни следи, че случаят води към отвличане, макар да няма никакви доказателства за това. До момента не е постъпвало искане за откуп за бизнесмена, съобщават още от МВР. От полицията съобщиха, че Киров не е получавал заплахи за живота си.

Случаят с разследването е възложен на отдел „Отвличания и противодействие на терора“ към Дирекцията за борба с тежката и организирана престъпност.

От полицията умоляват, който има някаква информация за съдбата на бизнесмена Киро Киров, да се обади в най-близкото районно полицейско управление.