В момента продължават финалите от Държавното първенство по волейбол за момичета до 13 години, в които участват 12 отбора от цялата страна. Отборите са разделени в две групи от по 6 отбора. Между финалистите са и момичетата от Етрополе.
От 6 до 8 април в Етрополе се проведоха срещите между отборите на волейболните клубове от А група: Етрополе, Септември София, Спартак-96 Плевен, Марица Пловдив, Любимец гр.Любимец и Локомотив София. Победители са Марица Пловдив и Етрополе.
Също от 6 до 8 април в Пазарджик се срещнаха отборите на волейболните клубове от Б група: Чирпан, Видин, Пазарджик, Славия София, Шумен и Пирин Разлог. Победители тук са Яворов Чирпан и Бдин Видин.
Първите и вторите отбори от двете групи ще играят за супер финалите по системата първият от А група срещу втория от Б група, вторият от А група срещу първия от Б група.
Финалите ще бъдат в Етрополе, като програмата предвижда:
• На 10 април от 16 часа ще играят Марица Пловдив  срещу Бдин Видин. От 18 часа са срещите между Етрополе и Чирпан.
• На 11 април от 9 часа са срещите за 3 и 4 място между победените от първия ден, а от 10,30 часа ще играят победителите за 1-во и 2-ро място.
• Останалите отбори се класират на 5-то място.
И тъй като не всичко е само футбол, организаторите приканват любителите на волейболната игра да дойдат в зала „Чавдар” и да подкрепят момичетата от нашия град.
На снимките: моменти от тренировката на нашите момичета преди решителните срещи утре.