Поп певицата ЛиЛана, рап иконата Snoop Dogg и един от основоположниците на рап културата в България Big Sha (Мишо Шамара) правят заедно парчето “Dime Piece”. Видеото тръгва на 24 април. Музиката и аранжиментът са на Ariel Rodriguez, eдин от музикалните продуценти на R.Kelly. В основата на парчето е сeмпъл от хит на шведска група от края на 90-те. Текстът е на рапъра от Чикаго Reggie Ruckus и на Snoop Dogg, който вкарва очаквано добрия си, неподправен стил в парчето.
 
Песента е миксирана от Slavic Livins, работил с Beyonce Knowles, Korn, Britney Spears, Akon, T-Pain и др. Песента е записана в студио MG Group в Чикаго и в L.A.
 
Всичко започва, когато ЛиЛана се запознава с музикалния продуцент Ariel Rodriguez в Лондон. След като чува последния й сингъл „Sound of Goodbye”, той веднага й предлага да работят заедно. Така идва идеята ЛиЛана да направи песен със Snoop Dogg. По същото време певицата се среща и с Мишо Шамара, с който отдавна планират да работят заедно. ЛиЛана кани Мишо да участва в песента и двамата се свързват с Краси Куртев от MG Group, който впоследствие поема цялата организация по проекта. Именно в неговото студио в Чикаго е осъществена по-голямата част от работата по парчето.
ЛиЛана, Snoop Dogg и Big Sha завършват работата по песента в Лос Анджелис. Следват и снимките на видеото със Snoop Dogg.
 
През лятото предстои издаването и на видео към ремикс на песента, който в момента се подготвя от един от най-нашумелите DJ на световната сцената.