"Мислихме да запишем парчето още докато Jeremih беше в България, но не остана никакво време. Идеята се роди в хотела, пускахме бийтове, вайбвахме. Той много се изкефи на нещата, които правим. Така че в скоро време ще се чуем с Jeremih, за да започнем работа", каза за Avtora.com Мишо Шамара.

Световно известният рапър, който подлуди българските си фенки само преди два дена в столичния клуб Jiм Beam, се всъщност се оказал доста скромно момче. Той не проявявал никакви претенции по време на престоя си и дори му се сторило странно, че  е настанен в президентски апартамент.

Мишо Шамара разказва още, че Jeremih имал огромен успех с българските жени. Той дори имал списък с мацки, с които трябвало да се запознае.

"След партито ние го изпратихме до хотела и последното, което видях, беше, че с него има около 10 момичета, а доколкото разбрах, в хотела е имало меле коя да бъде с него. Показахме едно доста топло българско просрещане. Мисля, че Jeremih вече е влюбен в България и много скоро пак ще дойде", каза още Big Sha.