Майк Джонсън приключи преди броени дни най-новия си филм "Ледено чудовище", хорър, който е заснет предимно в планината Витоша, както и край село Долна Малина край София.

Майк Джонсън се превъплъщава в ролята на машинен инжинер в екипаж, който пътува към Арктика, а героя му е на име Gates. Неговата съкровена мисия, най-общо казано е да... оцелее!

Група работници се намират на изследователска станция в Арктика, те откриват плавателен съд изгубен от дълго време, който е потънал между ледовете. Така започват да копаят в леда, докато достигнат до кораба, търсейки следи на това, което му се е случило, но неволно отключват една от тайните погребани с него...

Това е началото на сюжета на най-новия филм, който засне в България американската филмова компания "B. U. F. O."

Режисьор е Виктор Гарсия, който е популярен със филмите "Завръщане в къщата на призрачния хълм" и "30 дневна нощ: Кървави следи", предшественик на "30 дневна нощ".

Филмовите звезди, които участват във филма са Дийн Кейн, които е известен от тв-сериите "Супермен" и известния актьор Стивън Уедингтън, популярен от филмите "Последния Мохикан" и "Слийпи Холоу" с Джони Деп. Участват също Лея Гонзалес от "Завръщане в къщата на призрачния хълм" и Люси Браун, позната от новите хитови британски серии на "Praimvil" и култовата класика "Минотавър".

Това, което най-много впечатлило Майк Джонсън по време на снимките е, че е имал една обща сцена заедно със Стивън Уедингтън, по време на която той на всеослушание обявил: "Ти, наистина си добър актьор!".

Бъдещият хорър-хит "Ледено чудовище" e 7-ми поред холивудски филм на американската диско-легенда Майк Джонсън от култовата група "2-4 Family".