Едно от най-посещаваните места на тазгодишното БАЙТ изложение беше турнира по футбол на маса - IT Джаги БАИТ Open 2007 - организиран от ESET Bulgaria и ORAC Engineering, с подкрепата на Българската федерация по футбол на маса / БФФМ/.

Участието в турнирната надпревара през всичките дни беше със свободен вход, а за тези които взеха призовите места донесе много и големи награди: принтери от Lexmark, раници и чанти за лаптоп от Dicota, техника и аксесоари от Plesio, почивки в Банско от ORAK Engineering, годишни абонамени за PC World от IDG и много други.

Всеки ден се провеждаха по два големи турнира, Турнири за фирми /по двойки/, а успоредно с него и турнир за посетители и гости в Интер Експо Център. Играеше се от 12 ч. до 18 ч. Всеки ден, а дневните победители получиха предметни награди и за всички останали участници организаторите са подсигуриха утешителни подаръци и изненади.

За финал в съботния ден (3 Ноември) се проведе финалният кръг, в който класираните на първо и второ място през дните отбори изиграха турнира за определяне на Шампиона на IT Джаги БАИТ Open 2007 в срещи от 12 ч. до 16 ч /двойна елиминация/.

С продължителни и напрегнати срещи шампионите по дни в турнира при фирмите и свободния турнир оформиха следното крайно класиране:
Победители в турнира за фирми:
1. EBG
2. VMWare
3. Бг Нес
4. iConcertina
5. Dreamix
6. Jonson
7. TV7

Победители от свободния турнир:
1. Строежа - /Владо и Ани/
2. Ал.Цветков и Краси Трасиев
3. Борислав Борисов и Георги Георгиев

Като кулуминация и завършек на турнира се проведе Супер Купата на IT Джаги БАИТ Open 2007 между шампионът при фирмите и шампионът при посетителите, която определи и абсолютния шампион и носителят на голямата награда, а именно отбора на "Строежа".

Абсолютния шампион отнесе купата, титлата и една прекрасна почивка за четирима в един от най-хубавите ни зимни курорти - Банско.

Победители по дни:

31.11.2007
Турнир за фирми: / 24 участника/
1. BGtop.net
2. eBG.bg
3. iConcertina

Свободен турнир: (16 участника)
1. Александър Цветков и Красимир Трасиев от отбор ‘Измисли ти'
2. Анастас Гегов и Мартин Трухчев от отбор ‘Джаги Юнайтед'

01.11.2007
Турнир за фирми: / 20 участника/
1. VMWare
2. Джонсън Контролс Електроникс България
3. ClimaCom

Свободен турнир: (30 участника), след много игра, призовите места заеха:
1. Борислав Борисов и Георги Георгиев от отбор "Априлово"
2. Крис Атанасов и Валентин Стоев от отбор "Климаком"
3. Стефан Маринов и Даниел Ахчиев от отбор "Business Soft"

02.11.2007:
Елиминациите бяха напрегнати и окончателното класиране изглеждаше така:
1. Dreamix
2. БГНес
3. Нетис ООД

Свободния турнир от 26 участника на върха застанаха:
1. Строежа
2. "Хай Компютърс"