Бившата приятелка на Антонио Касано - Розария Канаво, която побърза да го замени с друг футболист не успя да задържи за дълго и тази връзка.

През лятото красавицата се хвърли в обятията на защитника на Рома Кристиан Панучи, но според италианските медии двамата са се разделили. Нещо повече, причината за това станало едно от предложенията отправено към фотомодела да се снима гола за нов календар.

Всъщност, на снимките Канаво щяла да бъде полугола, но точно тази идея не се харесала на футболиста, който не иска да дели прелестите на приятелката си с други мъже.

Любопитното обаче е, че Панучи се е сетил малко късно, тъй като това няма да са първите по-разголени снимки на красавицата.

Преди повече от месец Розария се появи отново в светската хроника с обещанието си да направи стриптийз в знак на раздялата си с Касано, който премина под наем от Реал Мадрид в Сампдория.

Дали е изтанцувала прощалния танц обаче не стана ясно. Възможно е скандалният модел да поиска да покаже отново публично какво е изпуснал и Панучи чрез изкуството на този тип танци.