След появилите се голи снимки на Азис и кандидат плеймейтката Галя, фолк певецът избухна в сълзи. Но не срещу "папарака", който успя да ги щракне - нещо, което според мнозина е поредният пиар ход на Василка.

Певецът така се разчуства и разнежи от приятелката си Деси Слава, че не се сдържа и пророни сълзи обяснявайки се, че съжалява за това, че пуска лъжи за нея.

„Караме се и понякога съм много лицемерен, но Деси е приятел - мечта! Творец, който те вдъхновява! Тя е най-добрата народна певица според мен!" - не спря да сипе комплименти костинбродския славей в предаването "На кафе".

Азис не сдържа сълзите си и изля много чувства в ефир - „Тя загуби доверие в мен, защото много лъжи съм казал по нейн адрес. Но тя много ми е помагала... Ужасно много я обичам и много от нещата съм ги научил от нея!", изповяда още изпълнителят.

Това не остави равнодушна талантливата певица, която много се разчувства от думите на Азис и му отвърна: „Той е изключително музикална личност и много чувствителен!" Деси Слава поздрави приятеля си с песен на Йовчо Караиванов пефректно изпълнена акапелно.

Деси беше вчера гост на предаването „На кафе" и изненадата на водещата Гала към гостенката й беше интервю с Азис. Астралните близнаци винаги са имали особено отношение един към друг. В един момент се карат, в друг - не могат един без друг.