Съвсем нормално и постижимо е на парламентарните избори да удвоим резултата от евроизборите. Това заяви водачът на листата на НДСВ за Софийска област Олимпи Кътев на среща с граждани снощи в Ихтиман. На нея присъства и мажоритарният кандидат ген. Кирил Войнов.

321 гласа, които получихме на изборите за Европейски парламент,  изглеждат малко, но всички знаем, че в Ихтиман има наслоени проблеми. За този резултат заслужава поздравления и общинският ни координатор, шеста в листата ни – Гергана Йорданова. Това е признание за нея и за местната ни организация тук, каза още Олимпи Кътев.

Минахме и през тежки изпитания в последните четири. Но се видя – отцепниците получиха 0,4%. Както винаги, Царят се оказа прав. Много важно е в следващите дни да привлечем колебаещите се хора. За  да видят, че разумните хора са в НДСВ. Убедени сме, че следващо правителство без НДСВ не може да се състои. Ние ще се въздържаме от резки движения и ще водим позитивна кампания, защото центризмът е най-добрата политика, завърши Олимпи Кътев.