До 3000 безплатни минути подарява vivatel на всички свои клиенти на абонаментен план, по повод втория си рожден ден. Промоцията стартира на 12 ноември 2007 г. и ще продължи до края на годината.

В посочения период всеки от настоящите клиенти, който доведе до трима свои приятели за абонати на компанията ще получи по 1000 минути в мрежата на vivatel за всеки един от тях.

Същевременно новите клиенти на vivatel, препоръчани от своите приятели, ще получат 50% отстъпка от първите три месечни абонамента на избрания от тях план за частни лица.

За участие в промоцията е необходимо да бъде изпратен безплатен SMS до кратък номер 3000, със съдържание мобилния номер на всеки от приятелите, като изпратения номер не може да бъде от мрежата на vivatel. За потвърждение на извършената операция ще бъде получено обратно съобщение от vivatel.

"За две години реализирахме редица успешни проекти и смятам заслужено бяхме определени като най-динамично развиващата се компания в България. Това, разбира се, е възможно, защото vivatel е силно конкурентна компания и оценява предимствата както на стандартните, така и на нестандартните идеи.

Комбинацията от двете обикновено дава новаторски решения. Именно така се спряхме на решението да отпразнуваме втория рожден ден на vivatel съвместно с всички наши клиенти, като им подарим нещо практично и атрактивно", заяви Любов Кирилова, маркетинг директор на vivatel.

Безплатните минути могат да бъдат използвани в продължение на 12 месеца след като посочените приятели станат абонати на vivatel. Междувременно, в рамките на промоционалния период, посочените от клиентите на vivatel приятели могат да посетят всеки един магазин от дилърската мрежа - БТК, 2be, Jeff, Global Net Solutions и FonBox, където да заявят, че са препоръчани за клиенти на оператора и да посочат vivatel номера на човека, който ги изпраща.