Нов вид рекламна стратегия са избрали производителите на вафли. На пазара в Плевен вече се продава продукт с надпис „Орални страсти", съобщава БиТиВи.

Стоката с предизвикателното име не се продава в секс шоповете, а в сладкарниците.Според плевенските търговци, най-големите  почитатели на този продукт са младите хора и децата. Вафлите вече се превръщат в хит в града. Най-възмутени от името на вафлите са майките на малки деца.

Освен орални страсти, фирмата производител предлага и антидепресант. С препоръка - да се яде, когато потребителят се чувства „зъл.

От Федерацията за защита на потребителите коментираха, че ще направят проверказа качеството на вафлите, тъй като съдържат палмово масло. То повишава нивото на холестерола и води до наднормено тегло.

News. bg потърси патентното ведомство за коментар. От там заявиха, че към момента няма регистриран продукт с подобна марка. От пресцентъра допълниха, че случаят следва да бъде проверен и е много малко вероятно подобна марка изобщо да бъде регистрирана.