Преди час приключи редовната сесия на ОбС, която се проведе в столовата на НУ "Васил Левски" - Литаково. В началото на заседанието бе разгледана и гласувана информация за социално-икономическото, административното и териториалното развитие на селото. Съветниците и кметът на общината Георги Георгиев дадоха много добра оценка за работата на кмета Даниел Дилов.

“Изказвам благодарност за работата на кмета на Литаково Даниел Дилов. Той е изключително работлив човек, който доказа на дело през своите три мандата, че милее за селото и неговите жители. Подкрепям предложенията му да бъде направен ремонт на оградата на детската градина, на покрива на читалището, на сградата на кметството и на площада в Литаково. Надявам се че до края на другата година ще можем да осигурим средства за довършване на пречиствателната станция. На първо време ще бъде изграден пенсионерски клуб в селото” – каза кметът Георги Георгиев.

Даниел Дилов благодари за оценката и за това, че ОбС провежда изнесена сесия в Литаково. “Това се случва за първи път от 30 години насам. За последен път съветници са заседавали тук през 1979 год.” – подчерта Дилов.