НДСВ и номер 8 в бюлетината са добрият избор,
каза водачът на листата в областтаНа 5 юли гласувайте с разум и сърце. НДСВ и номер 8 в интегралната бюлетина са добрият избор. Това каза в село Алдомировци, община Сливница, водачът на листата за Софийска област Олимпи Кътев.

В НДСВ има професионалисти и образовани хора. Ние сме толерантни и  сме изградили собствен стил. По време на кампанията обиколихме над 20 общини в Софийска област. Проблемите са разнородни, всеки човек сподели своите. Ще работя за разрешаването им и в 41-ото Народно събрание, допълни още водачът на листата на НДСВ.

Както знаете, в областта има над 22 общини и повече от 300 села. По време на кампанията се постарах да се видя отново с всички хора. Макар, че не съм спирал да се срещам с гражданите в Софийска област и по време на мандата на 40-ото Народно събрание. Смятам, че народният представител трябва да работи с всички кметове на общини и да бъде депутат на цялата област, а не на отделни общности, заяви Олимпи Кътев.

Учителката Благинка Найденова благодари специално на НДСВ за проектите в общината. Правителството на НДСВ ни помогна много. Искам от сърце да благодаря на Симеон Сакскобургготски и на всички в партията, каза тя.