“Доволен съм от постигнатите резултати на областно и общинско ниво за листта на ПП “Ред, законност и справедливост”. Според мен те са доказателство за добре свършана работа, въпреки че партията няма структура в общината. Най-много се гордея с това, че успяхме да мобилизираме грамотните и интелигентните жители на Ботевград и селата да гласуват за РЗС. Няма да имаме народен представител от Софийска област, но ще бъдем парламентарно представени, което е отговорност за нас.
Удовлетворен съм от факта, че избирателите изхвърлиха от управлението БСП, НДСВ и ДСП” – каза пред наш репортер регионалният координатор на РЗС Цветан Цолов.
Той допълни, че тепърва му предстои много работа по учредяване на структури на партията в Ботевград, големите села в общината и в Правец.
“Изборният резултат ме амбицира да се заема сериозно с политика на местно и национално ниво. Вече работя за привличане на съмишленици и партньори на РЗС. Уверявам жителите на общината, че ще съдействам за рашаване на техните проблеми чрез народните представители от РЗС, както обещах по време на предизборната кампания. Ние продължаваме да приемаме сигнали за нарушения и корупция на ниските и високите етажи на властта – каза още Цолов. –Накрая искам да честитя на победителите – партия "ГЕРБ". Съжалявам, че представителят на Синята Коалиция Венцислав Вутев, който е наш съгражданин, не можа да влезе в Парламента. Лично за мен истинският победител на тези избори е “Атака”. Местното ръководство на партията заслужава висока оценка, защото работи много активно през цялото време на предизборната кампания” – допълни координаторът на РЗС.
Цветан Цолов каза, че  благодари на всички избиратели, които му гласуваха доверие на парламентарния вот.