Бившата беквокалистка от "Шоуто на Слави" Александра Раева е изваяла перфектно тялото си за предстоящите зимни празници с плодове и чай с мед.

Певицата, която се изявява и като манекенка, е изкарала 20 дни на лечебен глад в центъра на д-р Людмила Емилова в курорта "Св. св. Константин и Елена" край Варна. Преди да си тръгне за столицата, на Алекс опаковали 20 диетични питки за задължителното захранване у дома. Още като хапнала първото хлебче, тя веднага звъннала на майсторката в центъра Милена Василева, за да вземе вълшебната рецепта. Диетичните вкусотии се месят от пълнозърнесто брашно с националните български подправки - чубрица, сминдух, кимион и мащерка.

Те са особено подходящи за започналите от днес коледни пости, посочва и самата д-р Емилова.

За първи път тя представи близо 20 ястия, сготвени по рецепти, които събира от 15 години насам. Под вещото й ръководство Алекс е стопила тази есен излишните килограми. Нищо чудно в скоро време красивата певица като най-желано лице да цъфне на корицата на списание "Плейбой", смятат запознати.

Бургаският славей Тони Димитрова пък смъкнала цели 25 кила. За първи път в новата си визия тя ще пее на концерт на 30 ноември в Двореца на културата и спорта във Варна.

С плодове и чай край Варна дни преди сватбата се вталила за изящната си булченска рокля в розово и Жени Калканджиева.

На строгата диета се подложили както бивш външен министър на Кипър миналото лято, така и депутати от турския парламент. Сред отличниците, с които д-р Емилова най-много се гордее, е бившият вицепремиер Александър Божков, който свалил 40 кг. и когато малко му мръдне кантарът нагоре, отново минава на зверски глад. За най-успешен свой пациент докторката счита също Пламен Вачков, шеф на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения, за линията на когото се грижи вече близо десет години.

Тя обаче съвсем не се гордее с бившия шеф на държавната администрация Марио Тагарински, както и с културния министър Стефан Данаилов. Ламбо обещал поне твърдо, че като сдаде поста, веднага ще започне да отслабва.