Тази седмица започват "Огньовете на откровението", които зрителите на Нова телевизия ще могат да следят всяка седмица до края на риалити сериала.

"Огънят на откровението" е място, където около запален на карибския бряг огън, в компанията на водещия Вито, всеки обвързан участник от двойка гледа на запис какво се случва с неговия партньор и как той или тя понася своята независимост под вещото наблюдение на професионални изкусители.  

След няколко "уводни" дни на запознанства и леки флиртове, утре участниците в "Островът на изкушението" ще вкусят горчивината на първите драматични разкрития. Този четвъртък Кики, Цвети, Милена и Меги ще получат четири видеокасети, от които ще трябва да изберат само една и да я изгледат заедно.

Ще се окаже, че касетата е с кратък филм за Андрей, който ще успее да разстрои Кики с небрежни признания за общото им минало. В първия епизод на "Островът" Кики заяви открито пред всички, че никога не би простила повторна изневяра на партньора си. Какво ще разбере утре Кики за мъжа на мечтите си, дали ще му прости видяното или веднага ще потърси утеха при някой от изкусителите?

Защо Андрей ще се държи като ерген на своя запис и, всъщност, обича ли той Кики или използва компанията й за интимен параван? Обикновен трофей ли е 21-годишната Кики за 37-годишния Андрей и възможно ли е огромната разлика помежду им да помага на тяхната връзка? Отговорите на всички тези въпроси - утре от 20 часа в "Островът на изкушението".  

В петък следва "Огънят на откровението" в мъжкия лагер, по време на който Андрей ще наблюдава реакциите на Кики и ще изпадне в истинска ярост.

Андрей е на 36 години, роден в Бургас, зодия Дева. Кристина е само на 21 години, родена също в Бургас, зодия Рак. Андрей и Кики са заедно от 3 години и 4 месеца. Той е административен директор на медийна компания. Обича да се гмурка, да ходи на лов или да лежи в хамак под дебела сянка.

Тя е страньор във вестник, учи втора година туризъм, но мечтае да е графичен дизайнер. Обича да се разхожда и да бяга по плажа. Казва, че Андрей е първият и единствен мъж в живота й. Двамата живеят заедно от година и половина. За запознанството си разказват любопитни истории.

Той казва, че я е видял да играе на ластик зад блока, тя - че са се запознали в интернет, макар да живеят блок до блок. Кристина е много ревнива, "болестно състояние" - както казва самият Андрей. Постоянно проверява своята половинка и в крайна сметка един ден намира потвърждение на подозренията си.

"Така или иначе те обвиняват, защо да не изневериш?" е коментарът на Андрей. След разкритието на изневярата, Кики се изнася, но разкаянието на 36-годишния Андрей я връща обратно. Това е единствената изневяра, за която тя знае и вярва, че няма други, макар още да не е превъзмогнала и едната-единствена.

Това, което дразни Кики в Андрей пък е, че не й обръща достатъчно внимание, малко време са заедно, не е романтичен, карат се и той често влиза в сайтове за запознанство. Всъщност, до момента Андрей е изневерявал на Кики много повече от веднъж...

До момента в "Островът на изкушението":
Кики от Бургас е най-харесваната обвързана участничка в "Островът на изкушението". Това отсъдиха 11-те изкусители, които по време на своя парад й подариха цели четири гривни. Също четири гривни, но този път от 11-те изкусителки, получи Юли, който последен пристигна в Ривиерата на маите със своята половинка Меги, но се оказа пръв по привлекателност в очите на необвързаните жени.  

Отново миналата седмица стана ясно, че Милена се страхува най-много от Златка, Цвети - от Роси, Меги - от Лори, а Кики - от Калина. Мъжете също посочиха кои са най-големите им конкуренти. За Филип това е Дани, за Андрей - Влади, за Юли - Aлтан, а за Росен - Тото.

Всеки от обвързаните участници окичи с островитянски венец своя съперник и така, без да знае, му даде шанс за първа среща със своята половинка. Като за начало, срещите бяха общи и протекоха в смях и с шампанско по плажовете на двата курорта "Есмералда" и "Диаманте".

Любовни триъгълници в "Островът на изкушението":
1/ Милена-Филип-Златка
(Милена е ухажвана от Дани и Тото, но не се поддава на техните ласкателства)
2/ Кики-Андрей-Калина
(Кики е ухажвана от Владо, но какво ще се случи помежду им, предстои да разберем)

Юли и Росен все още странят от горещата компания на изкусителките. Те остават верни на своите половинки. За сметка на това Меги търси близост с Алтан, който няма нищо против... Цвети също е доволна в компанията на 11-те изкусители.