Между 15 и 20 август на стадионите в Правец и Етрополе ще се проведе Шестият международен юношески турнир по футбол "Юлиян Манзаров".
Откриването е на 15 август от 9.00 часа на стадиона в Правец.  Българската страна ще бъде представена от Левски (София), ЦСКА (София), Литекс (Ловеч) и Славия (София), както и от сборен отбор от футболисти на футболната академия на Христо Стоичков – Етрополе и футболисти от Академик (Свищов). Ще вземат участие и гости от Румъния (Стаяуа Букурещ), Македония (Пелистер Битоля) и Испания (Барселона).
Срещите ще се играят всеки ден от 15 до 18 август от 10.00 ч. и от 18.00 ч. на стадионите в Правец и Етрополе.
Финалът е на 20 август от 18.00 ч. , а от 19.30 и официалното закриване на турнира.
Спортното мероприятие е организирано с помощта на Български футболен съюз и ще мине под патронажа на футболната легенда Христо Стоичков.
Съорганизатор на събитието е и фондация ‘’Ангели от Лим’’, учредена в памет на децата, загинали трагично в река Лим, Черна гора.
Българскят футболист Юлиян Георгиев Манзаров, чието име носи турнира, е загинал трагично във водите на сръбската река Лим.
Бил е футболист на ФК "Академик" Свищов. В края на 2003 г. е обявен за най-перспективният футболист на отбора до 18-годишна възраст и има договор с хърватска агенция. Играе като дефанзивен полузащитник. Има 14 мача и 1 гол в "Б" група.
Манзаров отива на екскурзия в Сърбия и Черна гора. На връщане минават през планинска местност между Черна гора и Сърбия, където автобусът им катастрофира и пада в 40-метров каньон.
Юлиян Манзаров загива, след като се опитва да спаси част от децата. От месец май същата година мажоритарният собственик на "Академик" Валентин Михов и бащата на Юлиян Георги Манзаров учредяват ежегоден юношески футболен турнир в негова памет.