Днес от Приморско се завърна отборът на "Балкан", който завоюва първото място в третото издание на международния младежки баскетболен турнир. Както вече информирахме, малките ботевградчани победиха с убедителни резултати във всичките си пет мача отбори от България, Полша, Израел и Турция.

При завръщането си днес в Ботевград те връчиха купата на своя клубен треньор Михаил Михайлов. Ангажиментите му с мъжкия отбор, който започна подготовка от 3 август, му попречиха да води своите възпитаници край морето. Вместо него начело на тима бе друг треньор в школата на "Балкан" - Лъчезар Диков. Ще напомним, че победителите в Приморско на практика са същите играчи, които преди месец станаха сребърни медалисти в шампионата на България при момчетата до 14 години, като бяха на косъм и от шампионската титла. Единственият външен  бе баскетболистът от кадетите на "Балкан" Велислав Йосифов. Ще припомним, че той бе определен за най-добър играч на турнира, а заедно със Сашо Веенков бяха включени в символичната петица.

Публикуваме и снимки от представянето на нашите момчета в Приморско, направени от Маринела Василева, за което botevgrad.com й благодари.