Ивена засне клип към последната си песен "Стаята". Изпълнителката на Ара Мюзик работи с популярния режисьор Деян Миличевич, който направи и предишното й видео към песента "Още по-добре".

В лентата Ивена сменя 4 различни визии. Този клип не само показва изпълнителката като секси жена в различни екстравагантни тоалети, но залага и на интересен сюжет.

На пръв поглед във видеото се разказва за често срещана любовна драма. Двамата много се обичат и всичко върви прекрасно до един хубав момент, когато той съгрешава с друга. Изневярата е причината да се карат ожесточено и накрая да разделят.

Остават единствено спомените за хубавите мигове, които двамата партньори са имали заедно. Именно за най-щастливите им моментите разказва стаята. Всяко кътче от нея напомня на героинята на Ивена за споделени мигове на радост с нейния любим. Той има желание да бъдат задно, но тъй като я е наранил много, тя не може да му прости и те не могат да са заедно, защото нещата никога няма да бъдат същите.

Интересното в клипа е не толкова любовната история, колкото това, което се случва около нея. Оригиналната находка на режисьора се състои в това, че целият живот на двамата влюбени се развива пред очите на множество зрители.

Всичко, което се случва неизменно навява асоциацията за така популярните в последно време риалити шоута и по-точно за "Big Brother". Всяко действие на героинята на атрактивната Ивена и нейния партньор, чиято роля е поверена на популярен македонски модел, е под зоркото наблюдение на хората, които са окупирали външната страна на стъклените витрини, обграждащи стаята.

Както често се случва в интимния свят на една щастлива двойка винаги се набъркват куп "доброжелатели" и често стават причина за конфликт и дори скандали.

Най-атрактивна сред тълпата наблюдатели е възрастна баба, която следи изкъсо всичко, което се случва в стаята. Дамата, която 3 дни преди снимките е отпразнувала своя 80-годишен юбилей, постоянно наднича през прозрачната повърхност и попива всяко от действията на двойката. Интересно е, че самата Ивена става наблюдател на събитията, един вид коментатор.
 
Песента, включена в актуалната компилация "Fresh Hits - Есен", е създадена по музика на сръбския композитор Ромарио, текстът е на вече доказания автор Росен Димитров, а аранжиментът на Теодор Ташев.