Николой Цветков е син на убитата учителка Надка Антонова. Той пръв е намерил трупа на майка си. “Нямам сили да Ви опиша гледката. Бе много страшна. Не съм виждал подобно зверско убийство и в най-страшните криминални филми. Не мога да говоря за това. Майка ми нямаше врагове. Тя е нападната с цел грабеж и след това е убита по особено жесток начин. Къщата ни в Литаково е била обект на многократни кражби. Та е разбивана и това ясно личи. Този път вероятно отново за искали да крадат, но за зла участ майка ми е била там”, каза Николай пред наш репортер. Той следи хода на разследването и има информация, че са задържани три лица по случая. “Дочух, че уличените в престъплението са признали, че са откраднали 100 лв.от майка ми. Нямам представа колко пари тя е носила у себе си”, допълни той.

Николай Цветков е един от първите таксиметрови шофьори в Ботевград. Той има брат, който на 9-ти септември е заминал да работи в чужбина. “Не съм съобщил линчо на брат ми, за смъртта на майка. Казах на шефа му да го върне в България. Очакваме го да си дойде всеки момент”, сподели Николай.

Скръбта на близките на Надка споделят съседите им в Ботевград. “Надка Антонова бе един изключително скромен и добър човек. Покрусени сме от зверското убийство. Дано заловят и накажат убийците на жената”, казаха хората.