Авторитетното щатско списание "Аск мен" ("Питай мъжете") пусна ежегодната си класация Топ 49 за мачовците на 2007-а. Макар мнозина да го смятат за малко блудкав и изтъркан, Дейвид Бекъм пак е на върха.

Следва го Мат Деймън. Звездата от "Ултиматумът на Борн" стана най-секси мъж на планетата в класация на списание "Пийпъл". Тук обаче е втори. На трета позиция е култовият продуцент и хип-хоп изпълнител Тимбаленд. Той работи с Елтън Джон, Миси Елиът и Нели Фуртадо.

Прочутият рапър още е във вихъра си. Топ тенисистът Роджър Федерер е четвърти, а петата позиция завоюва Джъстин Тимбърлейк. Шести е новият Джеймс Бонд - Даниел Крейг.

Шеметното му изпълнение в "Казино "Роял" му спечели непоклатими позиция в международния светски хайлайф. На седмо място блясва неизвестно име. Бизнесменът Стив Джобс направи фурор тази година с въвеждането на дигиталната телевизия на концерна "Епъл".

Това му отреди място в челната десетка на "Аск мен". Осми е мачото на мачовците Джордж Клуни. На девета позиция пък се промъква още един спортист. Пилотът от "Формула 1" Луис Хамилтън разби всички с шеметния си дебют в най-авторитетния шампионат на планетата.

Той за малко изпусна световната титла. Последен в челната десетка пък е актьорът Крисчън Бейл, познат ни от холивудските продукции "Батман в началото" и "Американски психар".