Вечното дерби между Левски и ЦСКА не се размина без пострадали. Още в 20.30 ч. снощи с линейка на "Бърза помощ" в "Пирогов" са докарани двама мъже - на 24 и на 28 години. Те са пострадали при сблъсък в сектор "Б" на Националния стадион, съобщават от пресцентъра на болницата.

Малко преди полунощ група от четирима запалянковци на различна възраст и с наранявания са посетили спешните кабинети. Хематоми, охлузвания, кървящи рани са обработвали лекарите. Нараняванията са получени при спречкване на ул. "Цар Симеон". Всичките са фенове на Левски. След оказаната им медицинска помощ пострадалите са освободени за домашно лечение.

Пет превозни средства на столичния градски транспорт са с материални щети след вечното дерби, съобщиха от Центъра за градска мобилност. Един тролейбус е със счупено стъкло, а друг е със счупена врата. Два автобуса също са с материални щети - единият е със счупено стъкло, другият - с нарязан таван. На един трамвай е счупено стъклото на кабината на ватмана. Шофьорите на превозните средства не са пострадали. Извършителите не са заловени и щетите ще бъдат покрити от съответните поделения на Центъра за градска мобилност.

Близо 30 фенове на Левски са задържани след вчерашната среща между отборите на Левски и ЦСКА, съобщават от МВР. Те са арестувани на ул. „Цар Симеон" в София като са откарани в Пето РПУ заради хулигански прояви. Наложени са им 24-часови мерки като работата по случая продължава.

В мача от 6-тия кръг на родния шампионат ЦСКА победи Левски с 2:0.