С GT-R Nissan нанесоха съкрушителен нокдаун на Porsche 911 Turbo и то не на кой и да е ринг, а на "Ринга". Т.е. Nordschleife. Също в Германия, но на телевизионния ринг на RTL Яна Маринова раздава правосъдие с крака и юмруци в екшън сериала "Ласко", един от най-скъпите европейски телевизионни проекти.

Освен специалист по бойни изкуства Яна е още модел, разбира от грим и фризури, била е управител на ресторант, но амплоато й е на актриса. Към това трябва да се добавят поне три спорта - карате, езда и ски, както и двугодишен стаж като тв-водеща на "Елегантно" по TV7. От всички тези занимания и умения Яна Маринова излезе отново на сцената след миналогодишния "Сървайвър", а скоро отново ще влезе в домовете ни посредством сериала "Забранена любов".

Тя е звездата в октомврийското издание на списание Motor Show, първият изцяло тематичен брой, посветен на архитектурата и нейните най-големи достижения. Списанието е с изцяло променен дизайн и формат, издържан в стила на най-известните световни lifestyle заглавия.

В новия Motor Show освен фотосесия с Яна ще може да видите и ексклузивни фотоси от задкулисната работа по годишния календар на Campari, звезда в който е Олга Куриленко, последното момиче на агент Джеймс Бонд.

Автомобилната тематика естествено е с акцент Франкфурт Мотор шоу, от където са подбрани някои от най-ексклузивните експонати като Bentley Mulsanne, Ferrari 458 Italia, McLaren MP4-12C и др.