Отворила ти се е възможност за тройка, но не си знаел/а какво да правиш? Нормално. Понякога не е нужно само желание и късмет, а и някое и друго практическо познание. И понеже мисля, че е по-добре да се научиш от добър съвет, отколкото от лош опит, ти предлагам няколко основни правила при тройката, които е добре да запомниш.

1.Предварително уговори границите

Това че трима партньори се готови да правят тройка, не означава, че са готови на всичко. Питайте се един друг колко смели във фантазиите си можете да бъдете и колко решителни на практика. Важно е всеки да получава наслада от акта, а не да се чувства принуден да върши неща, които може и да не са му приятни.

2.Ползвай предпазни средства

Колкото и банално да звучи, тройката си е секс и изисква да се пазиш. В крайна сметка няма да ти е приятно да си лепнеш някоя срамна болест, само защото си се радвал/а на групови ласки.

3.Не забравяй, че сте трима

Тройката си е отговорност. Не можеш да се захласнеш само по единия участник и да забравиш, че с вас има и още някой. Стреми се поне едната ти ръка да уважава присъствието на третия/тата.

4.Не оставяй безучастен

Може да ти се случи обратният случай. Ако другите двама участници забравят за теб, улисани в удоволствие, не им се сърди. Тактично си намери занимание. Например можеш да обходиш с устни нечий гръб или врат в зависимост от позата.

5.Дай всичко от себе си

Щом си в тройка, очаквай двойно повече внимание. Следователно не трябва да пестиш силите си в замяна. Бъди повече от щедър и посвети ръцете и устата си на възвишената мисия да раздават удоволствие.

Накрая да уточня. Не пробвай тройка, ако не си сигурен/а, че го искаш. Пък и е добре да предупредиш гаджето ти, за да няма изненадани.