Димитър Бербатов стана татко за първи път, след като приятелката му Елена го дари с дъщеря, научи БЛИЦ. Малката се роди в София, защото майка й твърдо беше решила това да стане в столицата, а не в Манчестър. Най-чаканото бебе на републиката проплака в клиника "Свети Лазар". Както се изрази пред Проспорт.бг член на самейството и приятел най сайта: "Роди се отгледано и красиво дете". Елена и Деа се чувстват добре. Името Дея означава богиня, или по-точно - добра богиня. Дъщеричката на звездата на Манчестър Юнайтед се е родила с перфектни мерки - тежи 3 800 гр. и е висока 53 см.

31-годишната софиянка Елена е с най-желания БГ ерген от времето, когато играеше в “Байер”  (Леверкузен), но двамата претърпяха доста бурни времена. Най-тежко на двойката дойдоха изявленията на Даниела Арнаут, като заради нейните думи се разделиха за малко.

Добрата новина, че ще има бебе, споходила Бербатов в един от най-тежките моменти на годината, когато се контузи и пропусна два мача на националния отбор срещу Ирландия и Кипър. Тогава били прегледите, които потвърдили хубавата новина.

Най-добрите му приятели са категорични, че с Елена той е уцелил шестица от тотото. Елена била доста интелигентна и жена на място. Тя сама поискала да стои настрани от прожекторите. Митко твърдо държал на нейното мнение, издава 24 часа. Елена е завършила УНСС, и то с пълно отличие. Баща и Валентин Щилянов имал строителен бизнес. Има и по-малка сестра, която обаче е далече от футболистите.

Почти сигурно до няколко месеца ще има и сватба, която обаче се пази в пълна тайна. Очаква се да е само църковна, на която да присъстват само най-близките на двамата. За кум е поканен мениджърът на играча Емил Данчев.