При абонамент за една година има отстъпка от цената

Районната пощенска станция вече разполага с каталога за 2010 година. В него са включени 1300 български печатни издания. Повечето от тях запазват цената си за абонамент от миналата година. С 26 лева е повишена цената на вестниците “24 часа”, “Дневен труд” и други. Каталогът предлага и нови издания. Сред тях е седмичникът  “Новините днес”. От местните вестници в каталога е включен “Ботевградски вести плюс”. Абонаментната цена на изданието за една годнна е 30 лв.
Районната пощенска станция разполага с новите каталози на руски и други чуждестранни вестници и списания на всякаква тематика: икономика, спорт, мода, еротика.

“Важно е нашите клиенти да знаят, че през този месец правим отстъпки за целогодишен абонамент. Близо 60 лв. е отстъпката от цената на National Geographic. Ако се заяви на части “Златната колекци на XIX век”, също се ползва отстъпка от 10 лв. Между другото книгите могат да се закупят всеки вторник от колетно гише на пощата”, съобщи Виолета Тодорова от РПС – Ботевград. Тя напомня на гражданите да приведат в ред пощенските си кутии, за да улеснят пощальоните при доставка на абонамент, лична кореспонденция и пощенски пратки.