За пръв път през този сезон кметът на Симитли Апостол Апостолов си позволи да направи разбор на своя отбор „Септември”.

 

Неговата поява на първата за седмицата тренировка се дължи на безотговорното отношение на целия отбор по време на мача с „Ком-Миньор” (Берковица) и последвалата загуба с 0:3.

 

Апостол Апостолов не обвинява отбора за поражението, както не е правил това и в другите загуби, които регистрира през сезона „Септември”. Градоначалникът останал обиден от отношение в мача на футболистите, които са изглеждали доста апатично и са показали вяла игра, която той повече няма да толерира.

 

За да изкупят вината си и да се предпазят от невиждани досега за „Б” група финансови санкции, футболистите ще трябва да спечелят останалите три мача до зимната пауза срещу „Вихрен”, „Марек” и „Академик” (Сф).

 

Кметът на Симитли каза, че повече няма да толерира такова отношение и е готов да се раздели със целия отбор и да направи нова селекция през зимата, ако нещата не се подобрят.

 

Въпреки близките му отношения с президента на „Вихрен” Константин Динев, Апостол Апостолов каза, че не влиза в никакви схеми и ще иска от своите футболисти да играят на предела на възможностите си срещу претендента за „А” група, който приемат в събота на стадиона в Симитли.