Лейтън Мийстър влиза в ролята на Блеър Уолдорф в сериала "Gossip Girl", който е по идея на Джош Шуарц (Квартала на богатите) и е базиран на популярната серия от книги на Сесили фон Зигесар.

Тя прави своя дебют, когато е на 13 в сериала "Закон и ред", а след това се появява и в "Антураж", "Осем прости правила","Криминални уравнения", "От местопрестъплението:Маями" и др.

Най-популярните й участия обаче са тези в "24", "Вероника Марс", "Д-р Хаус" и "Shark".

Лейтър е израства на остров Марсо, Флорида и започва да се интересува от актьорство, след като участва в местна презентация на "Магьосникът от Оз".

Когато е на 11, тя се премества със семейството си в Ню Йорк и скоро започва да работи като модел за Вилхемлина, модните кампании на Ралф Уорън и на Брес Уебър, по времето когато там работи като фотограф София Копола.

Когато не се занимава с актьорство тя се отдава на своите други страсти, в които е истински талант - музиката и писането. Тя има записани собствени песни за саундтрака на предстоящия й филм "Drive-Thru."

Наскоро Лейтън беше се забърка в секс скандал, след като нейна касета с домашно порно се появи в Интернет. На видеото брюнетката се отдава на нежни ласки с тогавашния си приятел.

Предлагаме ви последната еротична фотосесия на брюнетката за мъжкото списание GQ.