Ето че дойде време и ботевградската публика да види най-новия апокалиптичен трилър 2012 от режисьора Роланд Емерих (Roland Emmerich), известен с ленти като "Денят на независимоста" (Independence Day), "Денят след утре" (The Day After Tomorrow) и "Годзила" (Godzilla).

Никога преди не е имало дата в човешката история, която да бъде значима за толкова много култури, толкова много религии, учени и правителства. 2012 e епическо приключение за глобален катаклизъм, който води до края на света и разказва за героичната борба на оцелелите.

Филмът ще се излъчва в Кино "Форум" от 11-ти до 17-ти декември от 16:00 и от 19:00ч. Продължителността му е 158 минути, а цената на билета е само 4 лева.

В декемврийската програма на кино "Форум" са включени две хитови анимации за най-малките зрители в Ботевград. Това са филмите "Облачно, с кюфтета" и "Камбанка и изгубеното съкровище". Повече информация за тях можете да намерите тук.

Други интересни заглавия са "Убийствен пъзел VI" и "Смъртоносен противник", чийто актьорски състав определено грабва вниманието ни.

Кино "Форум" и botevgrad.com Ви пожелават да се забавлявате докато гледате филмите и Весели Празници!