Преди няколко години в Холивуд се появи една ярка и блестяща, която за съжаление изгоря, като често се случва с прекалено ярките обекти. Става дума за Линдзи Лоън, нейните кариера започва едва на 11 години, като детски модел, а през 1998 се снима във филм на Disney.

След това следва доста успешният филм "Mean Girls", в която тя ефектно изиграва образа на кучка, пък било и то за малко. През 2007 г. два пъти е хващана да кара под въздействието на опиати, и влиза на три пъти в рехабилитационни клиники.

Оттогава насам нейната т.нар "кариера" е само в упадък и единственото, което си заслужава споменаване е предстоящия да излезе филм на Робърт Родригез - "Мачете".

След тази кратка биографична справка стигаме и до настоящия момент, в който Линдзи се е снимала за сп. Style в една интересна и дори сексапилна фотосесия.

Но както най-вероятно сте се сетили има едно "но". Тук то е взело формата на "тонове" грим, още повече обработка с Photoshop и една от най-добрите модни фотографи в света - Елън фон Унверт.