Линдзи Лоън си направи нова фотосесия, този път за списание "Purple". Тя е снимана от фотографа Тери Ричардсън, пред чийто обектив са се събличали жени като Миранда Кер.

За голямо разочарование на многобройните фенове на Линдзи за разлика от предишните си фотосесии, където показва повече "плът", в новата тя само загатва в своя сексапил и заголва дупе.

Може би този консерватизъм се дължи на желанието й да поднови връзката си с диджейката Саманта Ронсън.

Необузданият романс на двойката приключи в края на миналата година, но въпреки публичен спор с бившата си любовница, Лоън призна,  че все още мисли за бившата си половинка.

Звездата от "Лоши момичета" настоява, че Ронсън би била единствената жена, с която излиза, тъй като никога не е имала интерес към еднополовите връзки.

"Никога не съм мислила за жени преди това - някак си нещата просто се получиха със Саманта. Това ме изненада. Все още изпитваме влечение... Ако не бях със Саманта, сигурно щях да съм с някое момче. Тя е единствената жена, към която някога съм била привлечена. Ние се обичаме. Може и да се сдобрим, не знам", посочи симпатичната актриса.