Наставникът на Евроинс Черно море Даниел Димитров заяви, че неговият отбор показва две различни лица, когато играе вкъщи и навън. Младият специалист бе много разочарован от загубата в Ботевград и обяви, че предстои сериозен разговор между играчите, треньорския щаб и ръководството на клуба.

"У дома показваме едно лице, а навън - съвсем друго. Трябва да разберем на какво се дължи това. За мача в събота лично аз поемам вината, тъй като три минути преди края взех решение да контраатакуваме през Иван Лилов, който висеше с четири нарушения, но така и не успяхме. Иначе продължаваме да гледаме една и съща прожекция при гостуванията. Това не се случва само с младите, а общо взето с всички играчи. До някаква степен стоим приятно, а в следващия момент даваме много бързо възможност на противника да ни настигне или поведе. Може би е признак на младост. В малките решаващи моменти се проваляме", коментира Даниел Димитров пред "Позвънете Новини".

Той отличи играта на Павел Веселовс и Симеон Ценов в двубоя с Балкан. "Двамата действаха с голямо сърце. Ерик Уеб също бе отчасти на ниво, но направи няколко детински грешки. Юношите Александър Янев, Васил Кьосев и Тихомир Желев този път играха притеснено. Константин Колев се включи добре, но Крум Дойчинов и Николай Колев се провалиха в подкошието. Приносът им бе нулев в тази фаза на играта", добави Димитров. Следващият кръг неговите възпитаници гостуват на Левски в София.