Докладната на кмета Георгиев за утвърждаване на цена от 6 лв. за ползване на фитнес залата в общинския спортно-тренировъчен център “Васил Левски” предизвика разгорещени дебати в общинския съвет. Някои съветници изразира мнение, че трябва да има диференцирани цени на отделните услуги и те да бъдат конкурентни на тези в частните фитнес зали.
“Високите цени ще отблъснат гражданите. Ако искаме общинският спортен център да се посещава, трябва да утвърдим по-ниски цени, съпоставими с тези на обектите с подобна дейност. Ако гоним социален ефект, то тогава цените трябва да бъдат още по-ниски”, каза съветникът Иван Гавалюгов. Той подкрепи предложанието на  Цеца Христова, според която цената за ползване на фитнес залата трябва да бъде 3 лв.
В отговор кметът Георгиев каза, че цените не могат да бъдат съпоставими, тъй като залата на общинския център разполага с най-съвременното фитнес-оборудване.
В крайна сметка съветниците утвърдиха цена от 4 лева за ползване на залата за фитнес. Те приеха таксата за ползване на басейна да бъде в размер на 10 лв. За целия пакет услуги таксата остава 12 лева. Тези цени важат за възрастните. Учениците ще плащат само, ако посещават центъра след 16 часа. През другото време те ще ползват услугите му безплатно.

Съветниците гласуваха още общинският спортно-тренировъчен център да бъде предоставен временно за управление на спортно дружество "Балкан".