Уникално приспособление може да превърне Peugeot 4007 или Boxer в снегорин. Те могат да се сдобият с гребло, което се поставя и сваля бързо и лесно при нужда.

Устройството е разработено от „Трансформа" и се състои от прикрепящ модул и демонтируемо гребло. Към превозното средство се монтира прикрепящ модул, който се захваща за шасито на превозното средство. Той не се вижда и позволява безпроблемно движение на автомобила без гребло.

Кинематичната система на греблото е самостоятелно тяло, което се закрепва към прикрепящия модул само с помощта на един щифт. Това дава възможност автомобилът да се превърне в снегорин за броени минути.

Предлагат се четири варианта на изпълнение:

- без автоматизация на греблото (инерционно, самоадаптиращо се);

- без автоматизация на греблото (гравитационно, самоадаптиращо се, с промяна на ъгъла на греблото);

- полуавтоматично, с автоматизирано движение на греблото по височина дистанционно от купето;
- автоматично, позволяващо контрол във височина и встрани дистанционно от купето.

Комплектът е снабден със специална подпорна стойка, която позволява лесен монтаж и демонтаж, и стойка, на която греблото се съхранява, когато не се използва.
Самото гребло е изработено по технология, позволяваща то да се адаптира при ниски препятствия. Когато срещне препятствие, греблото автоматично застава в позиция, подходяща за неговото преодоляване. Към комплекта се предлагат допълнителни фарове, които се монтират на покрива на превозното средство и позволяват използването му и в тъмната част на деня.

Цените за комплект са от 3740 до 5400 лв. без ДДС.

Първите работещи автомобили вече активно се използват след падането на първия сняг. Единият е монтиран на Boxer, а другият - на всъдехода Santana.